ViVa-tiimit

ViVa hankkeen asiantuntijatiimi vuosina 2018-2020. Vasemmalta: Anne Mäenpää (hoitotyön lehtori), Elina Botha (kätilötyön lehtori), Marika Mettälä (kätilötyön lehtori), Anna-Mari Äimälä (kätilötyön lehtori), Jouni Tuomi (yliopettaja, terveyden edistäminen, ViVa -hankkeen projektipäällikkö) ja Ida Nikkola (hoitotyön lehtori).


Vuosien 2015-2017 ViVan projektitiimi koostuu eri alojen asiantuntijoista Tampereen ammattikorkeakoulusta (TAMK) ja Pirkanmaan sairaanhoitopiiristä (PSHP) sekä Vauvantaista.

TAMK, Terveys- ja sosiaalipalvelut

 am_paula_minni

Anna-Mari Äimälä (vas.), Paula Stenfors ja Minni Koivunen

Anna-Mari Äimälä, esh-kätilö, THM, kätilötyön lehtori ja projektipäällikkö.

Paula Stenfors, esh-kätilö, TtT, kätilötyön yliopettaja. Hankkeen kätilötyön asiantuntija.

Minni Koivunen, FT, opettaja, anatomia ja fysiologia. Hankeen koordinaattori.

 

elina_ja_jouni2

Elina Botha ja Jouni Tuomi

Elina Botha on kätilö, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja (AMK), TtM ja kätilötyön lehtori. Bothan vastuulla hankkeessa oli erityisesti hedelmällisyysterveyteen liittyvät asiat. Hän vastaa ViVa-nettisivuston, YouTube -kanavan ja Facebookin sisällöstä ja ajankohtaisuudesta.

Jouni Tuomi, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, THM, FT, yliopettaja, terveyden edistäminen. Tuomen vastuulla oli hankkeessa erityisesti nuorten asennekartoitukset ja julkaisut.

tarja_ja_marika

Tarja Ratia (vas.) ja Marika Mettälä

Marika Mettälä, kätilö, sairaanhoitaja, TtM ja kätilötyön lehtori. Mettälän vastuulla hankkeessa oli erityisesti synnytykseen ja synnytysvideoihin liittyvät asiat. Hän vastaa ViVa-nettisivuston, YouTube -kanavan ja Facebookin sisällöstä ja ajankohtaisuudesta.

Tarja Ratia, esh-kätilö, TtM, kätilötyön lehtori, pari-ja seksuaaliterapeutti, seksuaalipedagogi, imetyskouluttaja ja työnohjaaja. Ratia toimi hankkeessa seksuaali- ja lisääntymisterveyden asiantuntijana.

PSHP, Naistentautien ja synnytysten vastuualue

sk_ja_anne

Sanna-Kaisa Kukko (vas.) ja Anne Kalvas

Sanna-Kaisa Kukko, sairaanhoitaja, kätilö, terveydenhoitaja (YAMK) toimii tutkimus- ja kehittämisosastonhoitajana PSHP:n Naistentautien ja synnytysten vastuualueella Tampereen yliopistollisessa sairaalassa (Tays). Kukon vastuulla oli hankkeen Taysissa tapahtuvat kehittämistoiminnot.

Anne Kalvas, sairaanhoitaja, kätilö, TtM, työnohjaaja, Tays Naistentautien- ja synnytysten vastuuyksikön ylihoitaja, ViVa ohjausryhmän jäsen.

paula ja tuija

Paula Mäkelä (vas.) ja Tuija Heinilä

Paula Mäkelä, kätilö ja asiantuntijahoitaja. Mäkelä osallistui raskausdiabeetikoille suunnattuun Diva-valmennuksen kehittämiseen (Raskaudiabeteksen jälkeen -verkkovalmennus).

Tuija Heinilä, kätilö (YAMK). Tays-tiimin jäsen.

Vauvantai

silja vauvantain sivulta

Silja Seppänen

Silja Seppänen, kätilö, Vauvantai-kätilöpalveluyrittäjä. Seppäsen vastuulla oli asiakastiedon keruu, materiaalien levittäminen ja erityisesti raskausdiabeetikoille suunnattun Diva-valmennuksen kehittäminen (Raskaudiabeteksen jälkeen -verkkovalmennus).